Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Silahla Vurulan Eski Tunca Belediye Başkanı Aytemiz Hayatını Kaybetti

Rize’nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen olayda, Tunca Beldesi Eski Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz silahla vurularak hayatını kaybetti. Aytemiz’in vücuduna 5 kurşun isabet ettiği öğrenildi.

Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana

Ahmet Naci Aytemiz, 2014-2024 yılları arasında Tunca Beldesi’nde AK Parti’den iki dönem belediye başkanlığı yapmıştı. Ancak 31 Mart 2024 seçimlerinde partisi tarafından tekrar aday gösterilmemişti ve sonrasında arıcılığa başlamıştı.

Aytemiz, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Arı satışlarımız devam ediyor, ihtiyacı olan dostlara yardımcı oluruz” ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşım, sosyal medya takipçilerinin dikkatini çekmiş ve “Başkan arıcılığa mı başladın, kolay gelsin” şeklinde yorumlar almıştı. Aytemiz, bu yorumlara “Babadan kalan bir sevda” yanıtını vermişti.

 

 

Ahmet Naci Aytemiz’in ani ölümü, Tunca beldesi ve çevresinde büyük üzüntü yarattı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ahmet Naci Aytemiz Kimdir?

Ahmet Naci Aytemiz, 1968 yılında Rize Ardeşen’de doğdu. İlköğretimini Konak Mahallesi İlkokulu’nda okudu. 1985 yılından itibaren ticari faaliyetlerde bulundu. 1992 yılında Ardeşen Çay Fabrikası’nda çalışmaya başladı.

Aytemiz, 1994 yılında Tunca Beldesi Doğru Yol Partisi’ne Belde Yönetim Kurulu Üyesi olarak katıldı. 2002’de DYP’den istifa edip AK Parti Belde Yönetim Kurulu Üyesi olarak tekrar göreve başladı. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Tunca Belde Başkanlığını yürüten Ahmet Naci Aytemiz, beş yıl boyunca Belde Başkanlığı görevini sürdürdü. 2014 yerel Seçimlerinde AK Parti’den Tunca Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimi kazandı.

 

 

Ahmet Naci Aytemiz, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Rize Ardeşen’e bağlı Tunca Belediye Başkan Adayı oldu.

Haberin videosu