Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Söylemlerim Yanlış Yere Çekildi

Çaykur Rizespor teknik Direktörü

Çaykur Rizespor teknik Direktörü Bülent Uygun yazılı bir açıklama yaparak önceki gün alt yapı hocaları ile sosyal medya üzerinden spekülasyona girmesini değerlendirdi

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun yaptığı yazılı açıklamada, önceki gün basındaki açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ve yanlış yerlere çekildiğini kaydedetti. Uygun açıklamasında bu güne kadar bir çok takımda çalıştığını kaydederek, “ Birçok takımda görev yaptım ve bu görevler esnasında edindiğim genel bir tecrübeye değindim. Altyapılarda görev yapan hocalarımızın büyük emekleri var. Sistem açısından yaşanan sorunlar, emeklerin boşa gitmesini sağlıyor” dedi.

Uygun açıklamasında, “Rize’de futbola hizmet vermiş ve vermeye devam eden değerli arkadaşlarımız var. Onlarla birlikte çalışmayı çok önemsiyoruz dolayısıyla birlikte bu düzenin değişimini sağlayacağız. Rizespor’umuzun geleceği olan gençlerimiz adına eğitim ordusu kuruluyor, her bir evladımız iyi eğitimlerle birer yıldız oluyor. Hep birlikte gelişmeye ve güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.  Tüm meslektaşlarımı sevgiyle kucaklıyor, Allah’a emanet ediyorum” dedi.