Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’ li Kaçar: “TUSAŞ’ a Yapılan Hain Saldırıyı Lanetliyoruz”

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınadı. Saldırıda 4 kişinin şehit olduğunu ve 14 kişinin yaralandığını üzüntüyle belirten Kaçar, şehitler için Allah’tan rahmet, yaralılar için ise acil şifalar diledi.

Saadet Partisi Rize İl

Kaçar, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “TUSAŞ tesislerine düzenlenen bu hain saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Saldırının, Türkiye’nin bağımsız savunma sanayisini ve milli çıkarlarını hedef aldığına dikkat çeken Kaçar, şunları ekledi: “Bu saldırı sadece TUSAŞ’a değil, ülkemizin bağımsızlığına ve huzuruna yöneltilmiş alçakça bir eylemdir. Terör hiçbir zaman emellerine ulaşamayacak, milletimiz birlik ve beraberlik içinde bu hain oyunları bozacaktır. Türkiye’nin savunma gücüne ve güvenliğine yönelik tüm tehditlere karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecektir.”

 

 

Kaçar, Türkiye’nin huzurunu bozmaya yönelik her türlü terör eylemine karşı duracaklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler terörün her türlüsünü lanetliyor ve milletimizin yanında durmaya devam ediyoruz. Şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkarak ülkemizin geleceği için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde bu karanlık güçlere karşı zafer kazanacağız.”