Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uluslararası Karadeniz Rize Ayder Forumu” yspıldı

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Valiliği himayesinde, Rize Belediyesi’nin katkılarıyla ve RİBİAD Derneği’nin organizasyonunda, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) ile iş birliği içerisinde RTEÜ konferans salonunda düzenlenen “Uluslararası Karadeniz Rize Ayder Forumu” na katıldı

Rize Belediye Başkanı Rahmi

Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Uluslararası Karadeniz Rize-Ayder Forumu’na gönderdiği video mesajı izlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Karadeniz’in jeostratejik öneminin önümüzdeki dönemde daha da artacağını belirtti. Erdoğan, bölgenin lojistik ve enerji koridorlarında kilit bir rol oynayacağını vurguladı.
Forum, Dokap Başkanı Hakan Gültekin in açılış konuşması ile basladı. Forum’a; Ulaştırma ve Altyapı Bakan yardımcısı Enver İşkurt, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş,Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, Keipa Türkiye Delegasyonu başkanı Fatih Dönmez, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Rize kurum müdürleri, İlçe Belde Belediye Başkanları ve Sivil Toplum kuruluş başkanları katıldı.
Forumda bu yıl “Karadeniz Bölgesinde Lojistik ve Ulaştırma” konuları ele alındı.