Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Baydaş’dan 1 Mayıs Mesajı

En kutsal kazanç alın

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. Emekleri ve  alın terleriyle üreterek, ülkemize değer katan tüm işçi kardeşlerimizin alın terlerine verilen değerin ve saygının bir ifadesi olan “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutlarım.

İnsanı, emeği, alın teriyle kazanılan helal kazancı yücelten, paylaşımda adaleti savunan bir medeniyetin mensupları olarak ülkemizin güçlü, mutlu ve müreffeh geleceğine yürüyüşünde çalışanlarımızın, emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma koşullarının iyileştirilmesine, çalışma hayatındaki sorunlarının çözümüne ve hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmalarına büyük önem veriyoruz.

1 Mayıs, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine büyük katkı sağlayan, toplumun belkemiği olarak üretim ve gelişmenin en önemli aktörleri olan işçinin ve emekçinin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu çok anlamlı bir gündür.

Bu duygu ve düşüncelerle; ekonomimizin gelişmesinde büyük emeği bulunan, toplumun her kesiminde hizmet sunan emekçi kardeşlerimizin bu özel gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

İhsan Selim BAYDAŞ

Rize Valisi