Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşil-Mavililer Maestrosunu Arıyor

Çaykur Rizespor’ da takıma yapılacak Maestro transferi noktasından 3 isim öne çıkıyor. Atmacanın Kurmaylarının Nottingham Forest forması giyen eski oyuncusu Shelvey(32), Serbest statüde bulunan Sensi(28), Rakow forması giyen David Drachal(19) bulunuyor

Çaykur Rizespor’ da takıma

Haber: İlyas GÜR

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarımda gaza basan Çaykur Rizespor’ da yönetim takımın saha içerisindeki liderliğini üstlenecek bir isim için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Shelvey için tüm şartları zorlayan Çaykur Rizespor’ un listesinde serbest statüde bulunan Sensi(28)’ nin yanış sıra Rakow forması giyen Drachal(19) olduğu öğrenildi. Atmacanın kurmaylarının bu üç isimden birini kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Shelvey Rize’de Mutlu

Teknik Direktör İlhan Palut’ un listesinin başında olan Maestro Jonjo Shelvey’ in Rize’ de mutlu olduğu ve Rizespor forması giymek istediği öğrenilirken, oyuncunun kulübüyle pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Oyuncunun transferindeki en büyük engel ise İngiltere’ de kazandığı yüksek ücret. Atmacanın kurmaylarının maaş konusunda oyuncudan fedakârlık beklediği ve Kulübü Nottingham Forest ile bonservis pazarlığının devam ettiği öğrenildi.

Sensi’ den Sağlık Raporu

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşan ve Inter’ in sözleşmesini uzatmadığı Stafano Sensi ile Menajeri üzerinden temasa geçen Çaykur Rizespor’ lu kurmayların oyuncu ile maaş konusunda pazarlık halinde olduğu ve anlaşma sağlanması halinde oyuncudan detaylı bir sağlık raporu isteyeceği öğrenildi. Atmacadan yıllık 2.5 milyon Euro talep eden İtalyan oyuncuya, yeşil- mavili kulübün 2 milyon Euro verdiği çizme basınında yazıldı.

Drachal Kararsız

Çaykur Rizespor’ un işbirliği anlaşması yaptığı Rakow kulübünün 10 numarası Drachal içinde girişimlerin sürdüğü öğrenildi. Shelvey ve Sensi transferinde bir sonuç çıkmazsa Atmaca resmi teklif için Rakow Kulübünün kapısını çalacak. Oyuncu ve Rakow Kulübüyle temasta henüz anlaşma sağlayamayan yeşil- mavililerin bu transferdeki en büyük engel ise oyuncunun Türkiye’ ye gelip- gelmemesi konusunda kararsız olması