KAFKASYA HABER

‘Saadet Partisi, YRP ile Birleşecek mi?’ İddialarına İlk Yanıt!

Siyasi partilerin Ramazan Bayramı’nın 2. gününde ziyaretleri devam ederken Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Yeniden Refah Partisi ile birleşme iddialarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

‘Saadet Partisi, YRP ile Birleşecek mi?’ İddialarına İlk Yanıt!
157 views
12 Nisan 2024 - 14:48

SAADET PARTİSİ VE YRP BİRLEŞECEK Mİ?
Saadet Partili Kaya, “Yerel seçim sonrası partilerin aldığı oylar çokça tartışıldı. Saadet Partisi’nin Yeniden Refah Partisi’yle birleşmesi söz konusu olur mu?” şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:
“Biz değerlendirmemizi yapıyoruz. Saadet Partisi aldığı sonuçları değerlendirir, bizim gündemimizde bir birleşme, ayrışma yok. Şimdi bir bayram ziyaretindeyiz. Bunların değerlendirileceği, nasıl olacağı, hangi siyasi partiyle ne konuda görüşüleceğine dair kanaatlerimiz daha sonra yetkili kurullarımızda değerlendirilir, kamuoyuna açılır”
NE OLMUŞTU?
31 Mart Yerel Seçimleri’nde Yeniden Refah Partisi 1 büyükşehir ve 1 il belediyesi kazanarak Türkiye genelinde yüzde 6,19 oy oranına ulaşmıştı. Saadet Partisi ise yüzde 1,09 oy oranında kalmıştı. Seçimlerin ardından Saadet Partisi’nin YRP ile birleşme olasılığı gündeme gelmişti.

kaynak: halktv

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -