KAFKASYA HABER

“İsrail’in vadedilmiş toprakları ABD’nin yeni pazar alanlarıdır”

“İsrail’in vadedilmiş toprakları ABD’nin yeni pazar alanlarıdır”
114 views
14 Nisan 2024 - 17:39

Adnan ONAY

Siyonist İsrail’in hedefleri AB(D) çıkarlarına, AB(D) projelerine uygun, onların çıkarlarıyla örtüşen hedeflerdir. İsrail, Batı’da böylesi bir güç dengesi oluşturduğu için İsrail Devleti kurulabilmiştir. ABD, bu dengeyi sürekli koruyan ve geliştirip, devam ettiren bir çatı devlettir. O nedenle, Batı, her daim İsrail’in çıkarlarını gözetmek, attığı her adımda onun çıkarlarını düşünmek zorundadır.

Haç İmparatorluğu olan Batı İmparatorluğu, Musevi Siyonizminin önünü açarak güç kazanıyor. İsrail’in arz-ı mevut’u (vadedilmiş topraklar) ABD’nin yeni pazar alanlarıdır. Buradan bakıldığında, bu durum tıpkı ABD-NATO ilişkisine benzer. NATO, geliştikçe ABD’ye hizmet eder.

 

İran-İsrail gerilimi üzerinden saçma sapan yorumlar yapanlar yaşananların sadece iki devlet arasında döndüğünü sanıyorlar. Oysa; işin aslı, ABD senaryolarının uygulanmasının önünü açmakla ilgilidir. Eğer, ABD, bir bölgesel savaş istiyorsa İran ile İsrail savaşır. Ve sonuçta İsrail, vadedilmiş topraklarının bir kısmında vekaleten hükmünü artırır.

Bunun için kısa vadeli hesap, bölgede birbiriyle çatışmaya hazır dört parçadan oluşan federatif bir Kürt devleti kurmaktır.

Batı, tarih boyunca Kürtleri umutları üzerinden cezalandıran bir vampir devlettir ancak bunu Kürtler hiçbir zaman anlamadı, anlayacak da değiller!

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -