Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Baydaş’tan Verimlilik ve Kalite Vurgusu…

Rize İl Özel İdaresi’nde Yatırım ve Çalışmalar Değerlendirildi

Rize İl Özel İdaresi’nde

Rize İl Özel İdaresi Engindere Yerleşkesi’nde, Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcıları Erol Bıyık ve Yunus Emre Ayar’ın katılımıyla yapılan izleme ve değerlendirme toplantısında, yatırımlar ve devam eden çalışmalar masaya yatırıldı.

Toplantıda, İl Özel İdaresi bütçesi kapsamında köylerin altyapısını iyileştirmeye yönelik yapılan içme suyu, kanalizasyon, sondaj çalışmaları gibi projeler; ayrıca beton asfalt, sathi kaplama, köprü ve menfez yapımı ile çevre temizliği faaliyetleri ayrıntılı olarak değerlendirildi.

Vali Baydaş, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi tarafından hayata geçirilen tüm yatırım ve projelerin dikkatle izlenmesi ve yerinde değerlendirilmesinin büyük önem taşıdığını belirtti. Vali Baydaş, “İl özel idare çalışmalarımızda her alanda kaliteli bir seviyeye ulaşmamız gerektiğini unutmamalıyız. Bu hedefe ulaşmak için disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışmamız şart. Çalışmalarımız sırasında verimlilik, iş takibi ve denetim konularına özel bir önem göstermeliyiz. Devletimizin vatandaşlarımıza sunmayı amaçladığı hizmetlerin gerçekleştirilmesinde bize düşen sorumluluğu bilerek, bu doğrultuda hareket etmeliyiz. Her bir personelimizin bu bilinçle özveri göstermesi, çalışmalarımızın başarısı için hayati önem taşıyor” ifadelerini kullandı.