Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor Derneği Tüzük Değişikliği İçin Olağanüstü Kongre Kararı Aldı

Yeşil-Mavililerin Bu kongresi 17 Ekim 2024 Perşembe günü RTEÜ Üniversitesinde Yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa bu kongre 24 Ekim 2024’ te çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Yeşil-Mavililerin Bu kongresi 17

Haber: Faik BAKOĞLU

2024-2025 Futbol dönemi deplasmanlı Türkiye Süper liginde şansız bir başlangıç yapan Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Kongre kararı aldığı açıklandı.

Zümrüt Rize Gazetesinde Yayımlanan Kongre Kararına göre Çaykur Rize Gençlik Kulübünün kongre gündemindeki en önemli ve dikkat çeken maddesi olarak tüzük değişikliği gözüküyor.

Çoğunluk sağlanması halinde yeşil- mavililerin bu olağanüstü kongresi 17 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11.00 de RTE Üniversitesinin Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak.

Çoğunluk sağlanamazsa söz konusu bu Olağanüstü Kongre 24 Ekim 2024 Perşembe günü aynı gündemle aynı saatte ve aynı yerde bu kez çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

93. Olağanüstü bu kongrede Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin Yönetim Kurulu, denetim kurulu ve Tahmini bütçe okunup oylaması yapılacak.

93.Olağnüstü bu kongreye yıllık aidatlarını geçen yıl ödeyen üyeler iştirak ederek oylarını kullanabilecekler. Toplam 888 üyeden 253 üyenin yıllık aidatlarını ödedikleri öğrenildi.