Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Remy’ e Büyük Tepki Ya Oyna Ya da Git

Başı sakatlıklardan kurtulamayan, düzelince

Başı sakatlıklardan kurtulamayan, düzelince de de sahaya çıkıp istenileni veremeyen Çaykur Rizespor’ un Fransız yıldızına yeşil mavili camiadan büyük tepki var..

Çaykur Rizespor’da geçen sezon dünya yıldızı olarak transfer edilen fakat sakatlıklar sebebiyle formasından uzak kalan Loic Remy, davranışları ile yeşil mavili camiayı çileden çıkardı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle tam 21 maç kaçıran Fransız yıldız bu sezonda 5 karşılaşmada sadece 195 dakika sahada kalabildi. Son oynanan Trabzonspor maçında 80. Dakikada oyuna dâhil olan ve isteksiz tavırları ile tepki çeken Fransız yıldız taraftarları çileden çıkardı.

15 gün önce Kasımpaşa maçında boş kaleye topu gol yapamayan Loic Remy, uzatma dakikalarında atılan golde sevinmemiş, soyunma odasında da sevinç karesine girmemişti. Yeşil mavililerde bunlar yaşanırken taraftarlar sosyal medya hesaplarından, “Bu taraftar seni bağrına bastı. O kadar sakatlığına rağmen kulüp arkanda durdu Ama sen oyuna girince sahada geziyorsun. Böyle profesyonellik olmaz. Ya oyna yada defol git” dediler

İlyas GÜR