Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize’miz İçin Bir Olmalı, Birlik Olmalıyız

BBP Rize Merkez ilçe

BBP Rize Merkez ilçe başkanı Abdulkadir Usta Rize için birlik olunması gerektiğini savundu

BBP Rize il Merkez ilçe başkanı Usta açıklamasında, “Rize Büyük Birlik Partisi Olarak, Hedefimiz Gayemiz Aziz Milletimizin Dertleriyle Dertlenmek, Sıkıntılarına Tercüman Olup Çareler, Projeler Çözüm Önerileri Sunarak, Halkımıza Ve Ülkemize En Güzel Hizmeti Yapabilmektir.  Devlet Millet İçin Vardır, İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın Sözü En Temel İlkemizdir. Bizim Siyasetimizde daima Doğruların Yanında Olup Destekleyen, Yanlışların Karşısında Dik Duran, Düz Yaşayan, Doğruları Konuşan Ve Sözün En Güzelini Söyleyerek Mücadele Etmektir” dedi

 

BBP Rize Merkez ilçe başkanı Usta, “Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu Siyasi Hayatı Boyunca Hiç Bir Zaman Oy Hesabı Yapmamış, Daima Ay Yıldızlı Bayrağımız Altında, Herkesin Huzurla, Barışla, Kardeşlikle Ve Bolluk İçerisinde Yaşamasını Arzu Etmiştir. Bu Onun En Büyük Hayali Ve Sevdasıydı. Bizlerde Şehit Liderimizin Çizdiği Bu Yolda, Sn. Genel Başkanımız Mustafa Desteci Beyin Başkanlığında En Güzel Şekilde Yürüyerek İnsanlarımızın Gönüllerine Girerek, Makam Mevki Ve Koltuk Sevdasından Uzak, Teveccüh Aziz Milletimizden Takdir Rabbimizden Deyip, Teslimiyet İçinde Davamıza Hizmet Etmektir. Rize’miz Deki Siyasetimiz, Kimseyi Ötekileştirmeden Siyasi Kimliğine, Etnik Kökenine, Düşüncesine Bakmadan, Bu Aziz Milletimize Ve Devletimize Hizmet Edip, Halkımızın Tamamını Kucaklamaktır. Bir Masa Etrafında Toplanıp Vatandaşlarımızın, Çay Üreticilerimizin, Esnafımızın, Gençlerimizin, Sorunlarını En Güzel Şekilde Müzakere Edip, Çözüm Yollarını Aramaktır” dedi.

Usta, “Birlik Beraberlik İçinde Ülkemizdeki Diğer Şehirlerimize de Örnek Olmaktır. İlimiz İçinden Çıkardığı Değerler Ve Liderler İle Daima Ülkemizdeki Siyasete Yön Vermiş Aziz Milletimizin Hizmetkârı Olmuştur. Bizlere de Bu Yakışır. Bu Da Kardeşlikle, Nezaketle Ve İstişare İle Mümkündür. Ben Bilirim, Ben Yaparım Düşüncesi Yanlıştır. Rize’miz İçin Bir Olmalı, Birlik Olmalıyız. Bu Duygu Ve Düşüncelerimizle Büyük Birlik Partisi Rize Merkez İlçe Teşkilatı Olarak, Hepinizi Saygı, Sevgi Ve Muhabbetle Selamlıyor, Yüce Rabbimize Emanet Ediyoruz” dedi.