Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize’deki Güneş Gazetesinin Kurucusu ve İlk Sahibi Şemsettin Çepni’ nin Eşi Vefat Etti

94 Yaşındaki 4 Kız Annesi Saliha Çepni, İstanbul’da toprağa verildi

94 Yaşındaki 4 Kız

Haber: Faik BAKOĞLU

Rize’ deki yerel Güneş Gazetesinin kurucusu ve İlk İmtiyaz Sahibi Merhum Şemsettin Çepni’ nin eşi Saliha Çepni tedavi gördüğü İstanbul’ da önceki gün yaşama veda etti.

94 Yaşında vefat eden 4 Kız annesi Saliha Çepni, kızlarının isteğiyle Ümraniye Hekimbaşı Aile Mezarlığına son yolculuğuna uğurlandı.

Tam 50 yıl sonra Merhum Gazeteci eşi Rizeli duayen Gazeteci Şemsettin Çepni ile buluşan Merhume Saliha Çepni’ nin vefatı başta sevenleri arasında ve Rize’ de büyük üzüntüye neden olduğu öğrenildi.

Merhume Saliha Çepni’ ye Allah’ tan Rahmet, başta kızları Ayferi Ketenci’ ye, Aysel Çepni’ ye Günseli Bölükbaşı’ na ve Nursel Çepni’ ye ve tüm Aileleri ile birlikte sevenlerine, dostlarına ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Anımsanacağı gibi Şemsettin Çepni, uzun yıllar Rize Belediyesinde çeşitli Müdürlükler yaptıktan sonra aktif siyasete atılarak AP’ den Rize İl Genel Meclisi Üyesi seçilen isim olmuştu. Ardından AP’ nin Rize il Başkanlığını yapmıştı.

1968 yılında Rize’ deki GÜNEŞ Gazetesi’ ni kuran Çayeli Büyükköy’ lı hemşerimiz Merhum Şemsettin Çepni Rize Güneşspor Kulübünün Başkanlığını da yapmıştı

Fanatik Galatasaray’ lı olan Rizeli Duayen gazeteci Şemsettin Çepni 11.04.1975 tarihinde Rize’ de 57 yaşında vefat etmiş ve Taşlıdere’ deki Rize Belediyesi’ne ait Asri mezarlığa toprağa verilmişti